LEGO Kampen

LEGO zomerkamp 2020

LEGO fanaten uit de regio Kortrijk kunnen deze zomer deelnemen aan het leukste zomerkamp ooit!

Met maar slechts 6 deelnemers per periode, ben jij gegarandeerd zeker dat je voldoende aandacht en begeleiding krijgt om je blokjes passie te beleven. Alle tijd is voor jou alleen en we dompelen jou een ganse dag onder in de hipste hobby van het moment! Je wordt in het lokaal van de enige echte LEGOTHEEK van België, van maandag tot en met vrijdag, ondergedompeld in een unieke LEGO ervaring! Hierbij neem je deel aan spelletjes en wedstrijden, heuse uitdagingen individueel of per twee en je wisselt regelmatig af om leuke LEGO sets te bouwen naar keuze. De LEGOTHEEK heeft namelijk meer dan 300 sets ter beschikking om uit te kiezen!

Waar?

LEGOTHEEK (gevestigd in de Deelfabriek)
Damastweversstraat 1
8500 Kortrijk

Wanneer?

Periode 1: 20/7 tot 24/7 VOLZET (We hebben nog 2 dagplaatsen beschikbaar op maandag, 2 op dinsdag en 3 op woensdag, gelieve hiervoor eerst te mailen voor info en reservatie, indien u het formulier onderaan gebruikt schrijft u in op de wachtlijst voor de hele week )
Periode 2: 27/7 tot 31/7 VOLZET (u komt dan op een wachtlijst terecht)
Periode 3: 3/8 tot 7/8 VOLZET (u komt dan op een wachtlijst terecht)

We starten om 9u en eindigen om 16u.

Aantal deelnemers?

Er kunnen slechts 6 kindjes deelnemen, tussen 8 en 12 jaar (geboortejaren 2008 tot en met 2012).

Kostprijs?

De bijdrage per periode bedraagt €149.

Alle materiaal is inbegrepen en er wordt dagelijks een gezond tussendoortje voorzien. Aan het einde van de week gaat elk kindje met een klein LEGO geschenkje en veel leuke herinneringen naar huis.

Opbrengsten gaan naar ToverBlokjes vzw, die kinderen in een kwetsbare situatie voorziet van LEGO. Meer informatie over onze doelstellingen vind je op de pagina Over Ons.

Hoe registeren?

Vul onderstaand formulier in om je interesse in een bepaalde periode te uiten. Indien er nog plaats is, zal je van ons een mail ontvangen met alle info. Pas na betaling (binnen 3 werkdagen na inschrijving), is je inschrijving definitief.

Volzet = volzet! Wees er dus snel bij, aangezien de plaatsen zeer beperkt zijn.

Je kan slechts 1x deelnemen deze zomer, zodat iedereen een kans heeft.

Praktisch

Wij voorzien water voor de kinderen om te drinken. Frisdrank en blikjes zijn niet toegestaan.

Zorg voor een lunch, een handdoekje en eventueel zonnebril en zonnecrème mochten wij buiten willen eten. Wij voorzien een gezonde snack tussendoor.  (Allergieën graag meedelen via mail!)

Je wordt verwacht om 9u en kan opgehaald worden vanaf 16u05.

Wie inschrijft wordt ook verwacht alle dagen aanwezig te zijn.

COVID-19: indien je ziek bent, kom dan niet! Wij voorzien voldoende momenten om de handen te wassen en te ontsmetten. Kinderen die vrijwillig een maskertje willen dragen kunnen dat zeker doen.

Annulatievoorwaarden

Als je ingeschreven bent, dan verwachten we dat je er zal zijn. Wie een kamp wil annuleren kan dit enkel schriftelijk via e-mail naar glimlach@toverblokjes.be .

  • Annuleer je uiterlijk één maand voor de aanvang van het kamp dan behouden we 50% van de deelnameprijs.
  • Annulatie kan uiterlijk 4 weken voor het kamp. Hierna is terugbetaling niet meer mogelijk. We raden je aan om dan zelf iemand ter vervanging te zoeken en dan onderling de betaling te regelen.
  • Indien ToverBlokjes vzw door overmacht verplicht is zelf een kamp te annuleren, door bv een verstrenging van de COVID-19 maatregelen, of indien het aantal inschrijvingen 14 dagen voor startdatum de 75% van de capaciteit niet heeft behaald, dan zal er een volledige teruggave van de deelnameprijs gebeuren.

Inschrijvingsformulier